Opleidingen

Het opleiden van uw medewerkers zorgt er voor dat uw medewerkers het maximale uit hun vermogens kunnen halen. Een investering in uw contractmanagers is een investeren in uw organisatie. Het ontwikkelen van contractmanagement kan niet los gezien worden van scholing.

Opleidingen – CMSD

Contractmanagement in het Sociaal Domein: CMSD werk samen met CM Partners, de auteurs van de CATS CM methode aan toespitsing van hun methodiek op het Sociaal Domein ontwikkeld.

Contractmanagement in het Sociaal Domein:

CMSD werk samen met CM Partners, de auteurs van de CATS CM methode aan toespitsing van hun methodiek op het Sociaal Domein ontwikkeld.

Wij zijn van mening dat contractmanagement per definitie gedifferentieerd is. Onze training is dat dan uiteraard ook los van eventueel door u aanvullend gewenste focuspunten.

Elke aanbieder is u mogelijk even lief maar niet elke aanbieder levert een even grote bijdrage aan de doelen van de gemeente binnen het sociaal domein. De desbetreffende contractmanager dient over specifieke competenties en drijfveren te beschikken om het maximale uit de relatie te halen.

Eens doorpraten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

CMSD streeft er naar binnen afzienbare tijd een breed pallet aan opleidingen en trainingen te kunnen aanbieden.