Partners

Wij werken samen met de best mogelijke partners die hun sporen hebben verdiend binnen het sociaal domein.
Het doel van CMSD voor het werken met partners is dat wij u een consistent en integraal aanbod kunnen doen en eenieder zich kan blijven richten op haar meerwaarde. U hoeft niet te schakelen met meerdere partijen, CMSD zorgt voor het integrale aanbod.

Onze buren:
Kortdurend en krachtig advies in het sociaal domein.

Stef van der Weerd was vice-ambtenaar van het jaar 2015 in de categorie decentrale overheden. Al jaren zet Stef van de Weerd zich in voor de Zelfredzaamheid-Matrix (ZRM). Hij is kerngroeplid van de ZRM. Stef van de Weerd werkt mee aan het vormgeven van de grootste veranderingen in het sociaal domein ooit. Hij doet dat onder meer als medeontwikkelaar en ambassadeur van het Rotterdamse WMO arrangementen model en de Zelfredzaamheid-Matrix (ZRM). Hij pioniert buiten gebaande paden, maar altijd met het belang van de burgers in het oog & het hart en met speciale aandacht voor de meest kwetsbaren.

http://www.onzeburen.nl
https://nl.linkedin.com/in/stefvandeweerd

De Organisatie Ontwerpersorganisatie
Mark Nijssen, promoveert op onderzoek naar wendbare organisaties bij de Universiteit Tilburg. Hij doet vooral projecten gericht op het ontwerpen en werkend krijgen van (top) structuren zodat organisaties mooier en wendbaarder worden. Hij is auteur van het boek: Het organisatie ontwerpatelier. http://organisatieontwerpatelier.overmanagement.net/
Website: https://www.deorganisatieontwerpers.nl/

Mijn ZRM

Wilt u weten wat uw sterke en minder sterke punten in uw zelfredzaamheid zijn? Wilt u zich goed voorbereiden op een gesprek met een hulpverlener? Wilt u weten over welke onderwerpen u gaat praten met uw hulpverlener? Vul dan Mijn ZRM in!

Met ‘Mijn ZRM’ kunt u er zelf achter komen hoe zelfredzaam u bent. Hoe is uw situatie op een aantal belangrijke onderdelen van het leven, zoals financiën, huisvesting en lichamelijke gezondheid? U kunt ook beschrijven hoe u zich voelt of dingen ervaart. Dit is belangrijk voor uw hulpverlener bij het plannen van de hulp die u misschien nodig heeft.
Website: http://mijnzrm.nl

 

Schermafbeelding 2016-06-17 om 11.43.25

Zorg & Inkoop

Als gevolg van de doorgevoerde kortingen binnen het sociaal domein staat de financiële gezondheid bij veel zorgaanbieders onder druk. Goede en efficiënte inkoop is de meest pijnloze wijze van het snijden in de kosten. Zorg & Inkoop heeft bijna 15 jaar ervaring met hands-on inkoop binnen de gezondheidszorg. Veel ervaring met voeding & catering-, schoonmaak-, medicatievoorziening-, energie-, uitzendbureaus-, telefonie-, inrichting projecten en investeringsgoederen.

Zorg & Inkoop geeft de voorkeur aan no-cure no-pay project gebaseerd op een % van de besparing gecombineerd met een gereduceerd uurtarief. Zorg & inkoop is met dit model in staat gebleken een zeer goed resultaat neer te zetten zonder de gerealiseerde goede relaties binnen de organisatie onder druk te zetten. Tevens minimaliseert dit model het risico voor de organisatie. Geen resultaat is immers geen kosten. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
Info@zorgeninkoop.nl