Werving en selectie

Door de kennis en ervaring  van CMSD  in het sociaal domein beschikken wij over specialistische marktkennis, wij begrijpen wat een zorgaanbieder zoekt en nodig heeft. Wij spreken veelvuldig de beste kandidaten; wij weten hierdoor wat de professionals willen en nodig hebben om optimaal te kunnen presteren voor uw organisatie. Deze combinatie stelt ons in staat de beste matches te maken.

U heeft met verschillende opdrachtnemers te maken. Ieder type opdrachtnemer betekent een ander type contractmanager. Een voor u belangrijke strategische aanbieder heeft een contractmanager met andere kennis en competenties nodig dan een partij waar het draait om effectiviteit  en efficiency van een relatief eenvoudige ondersteunende dienst. CMSD kijkt samen met u naar de gewenste competenties en ervaring en zoekt op basis hiervan naar de beste match voor uw behoeften. Voor de werving & selectie zet CMSD haar CMSD Contractmanager  online assessment in zodat wij samen met u de beste kandidaten kunnen selecteren.

Tevens kan het voor u als zorgaanbieder interessant zijn om een contractmanager die ervaring heeft met contractmanagement aan de zijde van een gemeente.  Hiermee haalt u voor uw organisatie unieke kennis en expertise binnen die van grote waarde kan zijn in het vormgeven van een positieve, open en gelijkwaardige relatie tussen u als zorgaanbieder en gemeente.