Werving en selectie

Door de kennis en ervaring van CMSD in het sociaal domein beschikken wij  over specialistische marktkennis, wij begrijpen wat gemeenten zoeken en nodig hebben.  Wij spreken veelvuldig de beste kandidaten; we weten hierdoor wat de professionals willen en nodig hebben om optimaal te kunnen presteren voor uw organisatie. Deze combinatie stelt ons in staat om de beste matches te maken.

U heeft met verschillende opdrachtnemers te maken. Ieder type opdrachtnemer betekent een ander type contractmanager. Een voor u belangrijke strategische aanbieder heeft een contractmanager met andere kennis en competenties nodig dan een partij waar het draait om effectiviteit  en efficiency van een relatief eenvoudige ondersteunende dienst. CMSD kijkt samen met u naar de gewenste competenties en ervaring en zoekt op basis hiervan naar de beste match voor uw behoeften. Voor de werving & selectie zet CMSD haar CMSD Contractmanager online assessment in zodat wij samen met u de beste kandidaten kunnen selecteren.

Tevens kan het voor u als gemeente interessant zijn om een contractmanager in te zetten die ervaring heeft met contract- of accountmanagement aan de zijde van een zorgaanbieder. Hiermee haalt u voor uw organisatie unieke kennis en expertise binnen die van grote waarde kan zijn in het vormgeven van een positieve, open en gelijkwaardige relatie tussen gemeente en zorgaanbieder.